Thursday, October 20, 2011

Sape Nak FM Foto Free

(klik banner utk sertai contest ni)


Syarat-Syarat nya ialah:

1. Mestilah follower blog ni
2. Taipkan "saya nak FM ni!" kat komen entry ni sahaja
3. nak buat entry pun boleh (tak paksa.. ) tp tinggalkan link supaya penyertaan di komen dikira 1 dan penyertaan buat entry dikira 1.. maknanya kalau ada dua2 kira 2 penyertaan la..
4. Pemenang atas CABUTAN bertuah
5. Hanya 3 pemenang di pilih.


TARIKH TUTUP penyertaan : 30 Oktober 2011
10 hari sahaja dari hari ini

Pemenang Bertuah akan terima 1 FM free gambar sendiri..
pemenang akan email kan gambar kepada tuan tanah dan tuan tanah akan print serta pos kepada pemenang tersebut.



4 comments:

  1. "saya nak FM ni!"

    aku qualified kan? hehe

    ReplyDelete
  2. azza buka aku da.. aku join contest ni jek.. =)

    ReplyDelete