Thursday, March 10, 2011
Bihun kari sebagai santapan, Laksa Penang 1st try...
Ni citer pasal weekend aritu... Laksa penang i masak masa ari jumaat.. Bihun kari ari sabtu... Wah hari2 makan... Bukan aperr skang ni kalo makan kat luar rase cam x puas hati jek.. Dah le mahal, rasa lak hampeh.. Dah bape kali terkena.. Last time pegi mmg sedap pastu bila pegi balikk rase cam nak sepak2 jek org yg jual tu... Pergghh banyak lak complain.. masak sendiri la.. ihihihi... So laksa penang ni 1st time buat... Kat umah nenek mmg banyak bunga kantan.. so ambik jek lah.... nak beli kat luar mmg mahal, sebatang singgit.. kalo 3.. 4.. batang, kira sendiri la... tu x masuk ikan.. ikan kembung beli 1/2 kilo.. sbb 1st time try kan.. rasa not bad lah.. sama cam mkn kat kedai.. kuah pekat lagi ok...
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment